fbpx

Hoe verloopt het verkoopproces?

We maken het graag inzichtelijk voor je hoe het verkoopproces verloopt. Per fase leggen we uit wat je kan verwachten en welke stappen jij kan nemen om je in te schrijven voor plan Lindehof.

Fase 1: Interesse uiten – vanaf april

Vanaf april is het mogelijk om jouw voorkeur voor een kavel aan te geven via ons interesseformulier. Om een keuze te maken verwijzen we je graag door naar onze interactieve kaart op de aanbodpagina. Hier vind je alle kavels met bijbehorende informatie zoals de richtprijzen en specificaties per perceel. Nadat jouw wensen bij ons bekend zijn word je op de hoogte gehouden via de mail. Houd er rekening mee dat dit nog geen daadwerkelijke inschrijving is, dit volgt in een later stadium!

Fase 2: Inschrijvingen – 1 mei tot 14 mei

Wie dacht dat hij door interesse te uiten al ingeschreven stond, heeft het mis. Van 1 mei tot 14 mei is het namelijk pas mogelijk om je officieel in te schrijven via het inschrijfformulier. Per 1 mei zijn de definitieve verkoopprijzen terug te vinden op de aanbodpagina. Houd er rekening mee dat een financiële check verplicht is om jouw inschrijving te voltooien.

Het is aan te raden, voordat jij je in gaat schrijven, alvast te inventariseren welke meer- en minderopties nodig zijn om jouw woonwensen in vervulling te laten gaan. Op deze manier kunnen wij daar in de toekomst sneller op anticiperen. De meer- en minderopties zijn eind april te bekijken op de website.

Fase 3: Het toewijzen van de kavels – 19 mei

Mocht je één van de gelukkigen zijn wie een kavel krijgt toegewezen, dan stelt de makelaar je op de hoogte en wordt er een gesprek in gepland. Tijdens dit gesprek kan je een optie krijgen op de woning. Kort daarna zal je moeten beslissen of je op de daadwerkelijke koop wil overgaan. Heb je geen woning toegewezen gekregen? Dan word je daar per mail van op de hoogte gesteld en plaatsen we je automatisch op de reservelijst.

Fase 4: De start van het bouwen

Zodra alles geregeld is, beginnen wij zo spoedig mogelijk met de bouw van plan Lindehof. Tijdens het gehele bouwproces word je op de hoogte gehouden van de voortgang. We doen er dan ook alles aan om jou thuis te laten voelen op deze prachtige groene locatie in Veldhoven-Dorp.


Wonen in Lindehof?

Zie je jezelf al helemaal wonen in dit plan? Dan het is goed om te weten dat het vanaf nu mogelijk is om je in te schrijven voor een woning. Hiervoor verwijzen we je graag door naar inschrijfformulier. Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie en wie weet voel jij je straks helemaal thuis op deze prachtige locatie!